Poslovna događanja

POSLOVNA DOGAĐANJA

U infrastrukturu hotela je uloženo mnogo, vodili smo brigu  o svim mogućim poslovnim događanjima koja ćemo organizirati za bilo koju tvrtku, udrugu, asocijaciju ili pojedinačne upite za različite sastanke, prezentacije, edukacije i ostale usluge poslovnog karaktera.

Programe  M.I.C.E. ( Meetings-sastanci, Incentives-inicijative, Conventions-kongresi, Events-događanja ) ćemo razvijati da budu što bolji i kvalitetniji, sve potrebne uvjete imamo: smještaj u luksuznim sobama , 2 velike konferencijske dvorane-kompletno tehnički opremljene/projector,platno,flip chart tabla,mikrofon,stol za predavače sa stolicama.

Konferencijska dvorana br. 1
Cca 120  sjedećih mjesta
Kompletno tehnički opremljena
Nalazi se na 2. katu

Konferencijska dvorana br 2
Cca 80 sjedećih mjesta
Kompletno tehnički opremljena
Nalazi se u prizemlju hotela

Restoran je većeg kapaciteta koji se može prilagoditi zatvorenom tipu poslovnog ručka, gdje se često dogovaraju različiti poslovi i ne moraju  biti javnog karaktera. U restoranu možemo poslužiti sve vaše poslovne partnere bilo da tražite klasično posluživanje ili „buffet uslugu“, radimo prema zahtjevu, menu-je za ručak prema vašem izboru.

Želimo postati važan poslovni centar za organizaciju različitih događanja u  širem okruženju i nudimo  razne poslovne pogodnosti za vaše klijente/od točenja goriva na našim crpkama po prihvatljivoj cijeni, pranja automobila, po potrebi određeni transferi našim vozilom, možemo organizirati  odmor/boravak u našoj luksuznoj  Vili „Ljubica“ u Vodicama za vaše poslovne suradnike….

Hotel je klimatiziran, zimi kompletno zagrijan, ugodan za boravak, WiFI u cijelom objektu, usluge  faksiranja, kopiranja, slanja elektroničke pošte, dovoljno je biti u kontaktu s našom recepcijom i  reći svoju želju za bilo koju uslugu, mi ćemo se potruditi da je izvršimo na najbolji  mogući način.

Veliki parking, dizalo, naš rezervni strujni agregat, u neposrednoj blizini su naši uredi-zasebna zgrada,tu je samoposluga za sitnice, kafić, slastičarnica, terase za odmor i osvježenje od obveza…sve je to prednost  koja nam daje mogućnost za najbolju organizaciju takvih događanja.

Hotel „B&M Livno“-  centar  za vaš poslovni dogovor, sastanak, seminar, edukaciju i sve ostalo što vam treba.

Informacije i rezervacije :

E-mail : hotel-bm@tel.net.ba