Poslovna događanja

POSLOVNA DOGAĐANJA

U infrastrukturu hotela je uloženo mnogo, vodili smo brigu  o svim mogućim poslovnim događanjima koja ćemo organizirati za bilo koju tvrtku, udrugu, asocijaciju ili pojedinačne upite za različite sastanke, prezentacije, edukacije i ostale usluge poslovnog karaktera.
Programe  M.I.C.E. ( Meetings-sastanci, Incentives-inicijative, Conventions-kongresi, Events-događanja) želimo razvijati da budu što bolji i kvalitetniji, sve potrebne uvjete imamo: smještaj u novim i moderno  opremljenim  sobama , 2 velike konferencijske dvorane-kompletno tehnički opremljene/projector, platno, flip chart tabla, mikrofon, laptop, stol za predavače sa stolicama.

Konferencijska dvorana br. 1
Cca 80 sjedećih mjesta
Kompletno tehnički opremljena
Nalazi se na 2. katu

Konferencijska dvorana br 2
Cca 60 sjedećih mjesta
Kompletno tehnički opremljena
Nalazi se u prizemlju hotela

Mogućnost usluga simultanog prevođenja s tehničkom podrškom.

Restoran je većeg kapaciteta koji se može prilagoditi zatvorenom tipu poslovnog ručka, gdje se često dogovaraju različiti poslovi i ne moraju  biti javnog karaktera. U restoranu možemo poslužiti sve vaše poslovne partnere bilo da tražite klasično posluživanje ili „buffet uslugu“, radimo prema zahtjevu, menu-je za ručak prema vašem izboru.

Želimo postati važan  centar za organizaciju različitih poslovnih događanja u  širem okruženju i nudimo  razne poslovne pogodnosti za vaše klijente/od točenja goriva na našim crpkama po prihvatljivoj cijeni, pranja automobila, po potrebi određeni transferi našim vozilom, možemo organizirati  odmor/boravak u našoj luksuznoj  Vili „Ljubica“ u Vodicama za vaše poslovne suradnike….

Hotel je klimatiziran, zimi kompletno zagrijan, ugodan za boravak, WiFI u cijelom objektu, usluge  faksiranja, kopiranja, slanja elektroničke pošte, dovoljno je biti u kontaktu s našom recepcijom i  reći svoju želju za bilo koju uslugu, mi ćemo se potruditi da je izvršimo na najbolji  mogući način.

Veliki parking, dizalo, naš rezervni strujni agregat,  na nekoliko metara od glavne zgrade je i depandansa hotela sa sobama za smještaj i posebnim ulazom za iste,tu je samoposluga za sitnice, usluga točenja goriva i pranja vozila,caffeteria, slastičarnica u glavnoj zgradi, terase za odmor i osvježenje od obveza…sve je to prednost  koja nam daje mogućnost za najbolju organizaciju takvih događanja.

Hotel „B&M Livno“-  poseban  i diskretan centar  za vaš poslovni dogovor, sastanak  i sve ostalo što vam treba.

Informacije i rezervacije :
00387 63 720-181